• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Geleneksel Tüpraş Sonbahar Futbol Turnuvası Sona Erdi

17.11.2014

TÜPRAŞ Kırıkkale Rafinerisi ve Petrol-İş Sendikası olarak her yıl ortaklaşa düzenlenen sonbahar futbol turnuvası finali 12 Kasım Çarşamba günü oynan final maçları ile tamamlandı.

TÜPRAŞ Kırıkkale Rafinerisi ünitelerinden 19 takımın katılımıyla düzenlenen “Rahmi Uzun & Cemali Altundağ Sonbahar Futbol Turnuvası“  iş yerinde büyük bir ilgiyle takip edildi. Futbol turnuvası ile fabrikalarda eski ve yeni işçiler arasında kaynaşmayı sağlamak, ruh ve beden sağlığı gelişimine katkı sunmak amaçlandı.  Petrol-İş Sendikası yönetimi ve organizasyon komitesi, kalıcı spor kazalarını ve sakatlanmaları önlemek amacıyla turnuvayı sürekli takip etti ve önemli bir spor sakatlanması oluşmadan turnuva tamamlandı.

Turnuvaya Yıl İçinde Kaybettiğimiz İki Arkadaşımızın İsmi Verildi

Turnuvayı bu yıl daha da anlamlı kılan turnuvanın tüm çalışan arkadaşlarımızın da talebiyle yıl içinde kaybettiğimiz iki arkadaşımız Üretim Şefi Rahmi Uzun ve Bakım Müdürlüğü Enstrüman Atölye Ustabaşısı Cemali Altundağ anısına düzenlenmiş olmasıdır.

Turnuvada maçlarını yöneten il hakem kuruluna plaketlerini TÜPRAŞ Koruma Güvenlik Amiri Ahmet Yüksel verdi.

Turnuva boyunca en az gol yiyen Onur Kayalak'a “en iyi kaleci“ ödülünü Petrol-İş Sendikası Başkan Yardımcısı Ömer Olgun verdi.

Turnuva en çok gol atan futbolcu Abdullah Gürsoy'a “gol kralı” ödülünü Petrol-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkan Yardımcısı Mertgün Altınok verdi.

Turnuvada ilk olarak Teknik Emniyet Çevre Müdürlüğü ile Kalite Sistemleri Müdürlüğü üçüncülük dördüncülük maçı düzenlendi. Normal süresi 3-3 biten maçta penaltı atışları sonrasında 5-4 Emniyet Çevre Kalite Müdürlüğü kazandı. Üçüncülük kupasını TÇM Müdürü Serken Küçükekşi verdi.

Şampiyon  Koruma Güvenlik Müdürlüğü Oldu

Turnuva şampiyonluk maçı Üretim Müdürlüğü Petrol Hareketleri Ünitesi ile Koruma Güvenlik Müdürlüğü arasında oldu. Oynan maçta 3-1 Koruma Güvenlik Müdürlüğü kazanarak 2014 yılı Rahmi Uzun &Cemali Altundağ Sonbahar Futbol Turnuvası şampiyonu oldu. Şampiyonluk kupasını TÜPRAŞ Kırıkkale Rafineri Müdürü Bekir Yumuk ve Petrol-İş Sendikası Şube Başkanı Recep Sefer birlikte verdiler.