• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Genel Başkanımız Düzce Şube Temsilciler Kuruluna Katıldı

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, 9 Temmuz Pazartesi günü gerçekleşen Düzce Şubemizin Temsilciler Kurulu toplantısına katıldı.

11.07.2018

Düzce Şubemizin Temsilciler Kurulu toplantısı 9 Temmuz 2018 tarihinde yapıldı.   Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut’un katılımıyla gerçekleşen toplantıda Düzce Şube Başkanımız Muzaffer İşık, Düzce Şube Başkan yardımcılarımız İbrahim Çelik,  Mustafa Emel (Mali) yönetim, denetim, disiplin kurulu üyeleri ve işyeri temsilcileri de yer aldı. Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar burada bir açış konuşması gerçekleştirdi.

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar burada yaptığı konuşmasında, yeni dönemde başlayacak olan toplu iş sözleşmeleri görüşmelerine dair açıklamalarda bulundu.

Ayrıca genel seçimlerin ardından oluşan ekonomik ve siyasi atmosferin çalışma hayatına, sendikalara ve işçi sınıfına nasıl etki edebileceğini ve bunun karşısında oluşturulacak stratejilerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı