Genel Başkanımız Düzce Şube Temsilciler Kuruluna Katıldı

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, 9 Temmuz Pazartesi günü gerçekleşen Düzce Şubemizin Temsilciler Kurulu toplantısına katıldı.

11.07.2018

Düzce Şubemizin Temsilciler Kurulu toplantısı 9 Temmuz 2018 tarihinde yapıldı.   Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut’un katılımıyla gerçekleşen toplantıda Düzce Şube Başkanımız Muzaffer İşık, Düzce Şube Başkan yardımcılarımız İbrahim Çelik,  Mustafa Emel (Mali) yönetim, denetim, disiplin kurulu üyeleri ve işyeri temsilcileri de yer aldı. Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar burada bir açış konuşması gerçekleştirdi.

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar burada yaptığı konuşmasında, yeni dönemde başlayacak olan toplu iş sözleşmeleri görüşmelerine dair açıklamalarda bulundu.

Ayrıca genel seçimlerin ardından oluşan ekonomik ve siyasi atmosferin çalışma hayatına, sendikalara ve işçi sınıfına nasıl etki edebileceğini ve bunun karşısında oluşturulacak stratejilerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

FLORMAR'DA DİRENİŞ SÜRÜYOR

Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulu bulunan ve ülkemizin önde gelen kozmetik firmalarından birisi olan Flormar'da işçiler, sendikalaştıkları için işten çıkartılıyorlar. Bugün itibariyle işten çıkarılan işçi sayısı 115'e ulaştı. İşveren önce sendikalaşma çalışmasının öncü işçilerini işten çıkarırken, şimdi başlayan direnişe destek veren işçileri işten atmaya başladı. Öyle ki, tezgah başında birlikte çalışırken işten atılıp direnişe geçen işçi arkadaşlarını alkışladığı için işçiler kapı önüne...