Genel Başkanımız Göktepe ve Egeplast işyerlerini ziyaret etti.

24.10.2005

Genel Başkanımız GÖKTEPE A.Ş. ve EGEPLAST A.Ş. İşyerlerini ziyaret ettiGenel Başkanımız Mustafa Öztaşkın şubemiz işyerlerinden GÖKTEPE PLASTİK SAN. A.Ş. işyerini 24 Ekim 2005 günü ziyaret etti. Ziyaret esnasında temsilci odasında üyelerimizle işyeri ve Türkiye genelindeki başta özelleştirme olmak üzere sorunlar üzerine sohbet etti. Temsilcilerimiz ve üyelerimiz tarafından çiçekle karşılanan Genel Başkanımız daha sonra İzmir Şube Başkanımız A.Gani Gündoğdu ve işyeri sendika temsilcilerimizle birlikte şirket sahibi Sayın Ahmet Göktepe'yi ziyaret edip sohbet ettiler. Aynı gün Ege Plast A.Ş. işyeri temsilciliği de ziyaret edilerek ardından Egeplast A.Ş. Genel Müdürü Sayın Sami Yüksel ve şirket Yönetim Kurulu üyesi Sayın Refik Alca beyi ziyaret etmişlerdir. Biten Ege Plast sözleşmesi üzerine değerlendirme yapılmıştır.İşyerlerimizi ziyaret eden Genel Başkan'ımıza bu ziyaretlerinden dolayı üyelerimiz adına teşekkür ediyoruz.