• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Genel Başkanımız Süleyman Akyüz Gebze Şubemizi Ziyaret Etti

Sendikamız Genel Başkanı Süleyman Akyüz 16-17 Ocak tarihlerinde Gebze Şubemizi ziyaret ederek hem yeni seçilen şube yönetimi hem de örgütlü olduğumuz işyeri yöneticileri ile bir araya geldi.

24.01.2024

16 Ocak Salı günü Genel Başkan Süleyman Akyüz ve Gebze Şube Yönetimi ilk ziyaretlerini örgütlü olduğumuz Plascam işyerine yaptı. Burada, işyeri sendika temsilcileri ile birlikte Plascam yönetimi ile bir araya gelen sendikamız heyeti Plascam ile Petrol-İş arasındaki ilişkileri ele alan bir görüşme gerçekleştirdiler.

Genel Başkanımızın sonraki ziyaretleri ise ARaymond ve Pulver Kimya işyerlerine oldu. Şube yönetici ve temsilcilerimizin eşlik ettiği ziyaretlerde A Raymond işyeri Genel Müdürü Alp Özpar ile yapılan görüşme oldukça yapıcı oldu.

Son olarak Pulver Kimya işyerinde, Pulver Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Metin Mızraklı ve işyeri yönetimi ile bir toplantı yapıldı. Toplantıda Petrol-İş ile Pulver Kimya arasındaki ilişkiler ele alındı. Temsilcilerimizin de yer aldığı görüşme, iyi niyet dileklerinin iletilmesi ile sona erdi.

17 Ocak Çarşamba günü ise Genel Başkan Akyüz Gebze Şubemizde şube yönetimi ve şubemizin örgütlü olduğu işyerlerinden temsilcilerle bir araya geldi. Gebze Şubenin 12. Olağan Kongresi sonrası oluşan yeni yönetime başarılar diledi. Genel Başkan konuşmasında birlik olmanın önemine dikkat çekerek, uyumlu çalışma ile işçi haklarının geliştirileceğine vurgu yaptı. Temsilcilerimiz de Genel Başkana işyerlerindeki sorunlar, yeni dönem toplu sözleşmelerdeki izlenecek politikalar ve emek gündeminde öne çıkan başlıklara ilişkin sorularını yönelttiler. Oldukça verimli geçen toplantı, başarı dilekleri ile sona erdi.