• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Genel Başkanımız Süleyman Akyüz’e Tebrik Ziyaretleri

31 Ağustos – 1 Eylül tarihleri arasında yapılan Petrol-İş Sendikası 28. Olağan Genel Kurulu sonrası sendikamız Genel Başkanlık görevine seçilen Süleyman Akyüz’e tebrik ziyaretleri sürüyor.

09.09.2019

Sendikamız 28. Olağan Genel Kurulunda Genel Başkanlık görevine seçilen Süleyman Akyüz’e yeni görevinde başarı dilemek ve tebrik etmek üzere sendikamızın üye ve temsilcileri, Petrol-İş Şube Yöneticileri, sendikalar, siyasi parti ve emek örgütlerinin yanısıra örgütlü olduğumuz işyerlerinin yönetici ve yönetici vekilleri de nezaket ziyaretlerini sürdürüyorlar.

Bu kapsamda, 5 Eylül 2019 tarihinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisi Başkanı Öztekin Kaşukci, 6 Eylül 2019 tarihinde Demo Plastik Genel Müdürü Erkan Korhan ve işyeri hukuk danışmanı İlhan Doğan, 9 Eylül Pazartesi günü ise Unilever Konya Fabrika Direktörü Murat Şener ile İnsan Kaynakları Direktörü Miray Çalışkan ve Mehmetçik Vakfı Maslak Akaryakıt İstasyonu Müdürü Hüseyin Hançer sendikamız Genel Merkezini ziyaret ederek Genel Başkanımıza yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Bu ziyaretlerin birçoğunda, ilgili şubelerin yönetici ve temsilcileri de yer aldı.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı