• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Genel Başkanımız ve Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Adıyaman TPAO'da

Genel Başkanımız Mustafa Öztaşkın ve Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Nimetullah Sözen 14 Mayıs Çarşamba günü Adıyaman TPAO'yu ziyaret etti. Ziyaret esnasında TPAO'nun özelleştirilmesine yönelik iş yerlerinde bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Basın Servisi
14.05.2014

Merkez yöneticilerimiz Öztaşkın ve Sözen'i Adıyaman Şube Başkanımız Ali Tirpan, Şube Başkan Yardımcılarımız Şahin Yılmaz, Sait Mustafa Daşdelen ve Adıyaman Şube Yönetim Kurulumuz karşıladılar ve TPAO Bölge Müdürlüğünü, atölyeleri, Karakuş üretim ve sondaj sahalarını ziyaret ettiler.

Burada üyelerimize yönelik bilgilendirme toplantısı yapan Öztaşkın ve Sözen, “Bütünsel Dönüşüm” adı altında yapılmak istenen özelleştirme uygulamalarından bahsettiler ve bu projeye karşı çıkılacağını belirttiler. TPAO'nun ana damarı olan Sondaj ve Kuyu Tamamlama servislerinin  özelleştirilmesinin TPAO 'nun bitirilmesi anlamına geleceğinini vurguladılar.

Sendika olarak, farklı tarihlerde, TPAO iş yerlerinin yer aldığı diğer  bölgelerde de, özelleştirme hakkında bilgilendirme toplantıları yapılacağı belirtildi.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı