• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Genel Başkanımız ve Genel Sekreterimizden Adana Şubemize Bağlı İşyerlerine Ziyaret

Basın Servisi
12.06.2014

Genel Başkanımız Mustafa ÖZTAŞKIN, Genel Sekreterimiz Ali Ufuk YAŞAR, Şube Başkanımız  Abdül Mecit Dönmez, Adana Şube Yöneticilerimiz ve işyerleri temsilcimiz ile birlikte 11 Haziran 2014 tarihinde Adana şubemize bağlı SASA POLYESTER SAN, BOTAŞ INTERNETİONAL, CEYHAN BOTAŞ ve TOROS TARIM SANAYİ'ndeki üyelerimizi ziyaret ederek işyerlerindeki sorunlarla  ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Fabrika ziyaretleri sırasında BİL İşyeri'nde çalışan üyelerimiz ile birlikte öğle yemeği yenildi. Merkez yöneticilerimiz ayrıca BOTAŞ INTERNATIONAL işyerindeki üyelerimiz ile, Yüksek Hakem Kurulu'nda bulunan Toplu İş Sözleşmesini değerlendirdiler.

Genel Merkez Yöneticilerimiz ve Adana Şube Yöneticilerimiz Fabrika - üretim -saha ziyaretleri esnasında işveren vekilleri ile de görüştüler.

Üyelerimizin  yoğun ilgi gösterdiği bu ziyaretlerin ardından Şube Başkanımız Abdül Mecit Dönmez ve üyelerimiz Adana Şubemiz adına Genel Başkanımız Mustafa Öztaşkın ve Genel Sekreterimiz Ali Ufuk Yaşar'a teşekkür ettiler.

Kaynak: Adana Şube