• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan Aktaş İşyerinde

Bursa Şubemizin kapsamında bulunan Aktaş işyerinde devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri 10 Mart Çarşamba günü anlaşmayla sonuçlandı. Bursa’da biraraya gelen Petrol-İş ve Aktaş heyetleri toplu iş sözleşmesini imzaladı.

11.03.2021

10 Mart Çarşamba günü imzalanan sözleşmenin ardından Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan, Bursa Şube Başkanımız Ersin Birgül, Başkan Yardımcılarımız Remzi Beloğlu, Abdullah Şengüzel (Mali) Aktaş işyerini ziyaret ederek üyelerimize imzalanan sözleşme hakkında bilgi verdiler.

Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan, fabrikada üyelerimize sözleşme sürecine dair açıklamalarda bulundu. Yakışan, öncelikle imzalanan sözleşmenin üyelerimiz ve sendikamız için hayırlı olmasını diledi. Ayrıca, sözleşmede emeği geçen genel merkez yöneticileri, işyeri temsilcileri ve sürecin başından beri sabırla ve büyük bir kararlılıkla bekleyen üyelerimize teşekkür etti. Genel Mali Sekreterimizin açıklamasının ardından, Bursa Şube Başkanımız Ersin Birgül de sözleşmeye dair detaylı bilgilendirmede bulundu. İşyeri temsilcilerimiz de Genel Merkez Yöneticilerimize ve şube yöneticilerimize, gösterdikleri uğraş, özveri ve fedakarlıklarından dolayı üyelerimiz adına teşekkür ettiler.