Genel Mali Sekreterimizden Solar İşyerine Ziyaret

Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan, Bursa Şubemiz kapsamında bulunan SOLAR işyerinde çalışan kadın üyelerimizle biraraya geldi.

16.03.2022

Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan, Bursa Şube Başkanımız Ersin Birgül, Başkan Yardımcımız Remzi Beloğlu, 16 Mart Çarşamba günü örgütlü olduğumuz Eskişehir Seyitgazi'de kurulu bulunan Solar Patlayıcı Maddeler A.Ş. İşyerine ziyarette bulunarak, işyeri tarafından düzenlenen Kadınlar günü etkinliğinde üyelerimizle biraraya geldi. Bu ziyarette Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan ve Bursa Şube Yönetimimize, Solar Patlayıcı Mad. A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Oğuz Özkazanç, Üretim ve Satış Oper. Koordinatörü Ergün Alpaydın ile Mali ve İdari İşler Müdürü Tuncer Öztürk eşlik etti. Burada işveren tarafından hazırlanan hediyeler de sendika yöneticilerimizle beraber üyelerimize takdim edildi. Genel Mali Sekreterimiz çoğunluğunu kadın üyelerimizin oluşturduğu Solar işyerinde, üyelerimizin emekçi kadınlar gününü kutladı. Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan’ın Solar İşyerine bu ziyareti istişari açıdan oldukça verimli geçerken, Solar işyerlerinde çalışan üyelerimiz tarafından memnuniyetle karşılandı.

Solar Patlayıcı Mad. A.Ş İşyeri Genel Müdürü Mehmet Oğuz Özkazanç, Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan, Şube Başkanımız Ersin Birgül ve Başkan Yard. Remzi Beloğlu'na, işyerine gerçekleştirmiş oldukları bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.