• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Genel Merkez Yöneticilerimiz Ankara’da

Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan ve Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

10.06.2021

Genel Merkez Yöneticilerimiz Ankara’da ilk ziyaretlerini, 27. Dönem MHP Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu’na gerçekleştirdiler. Merkez Yöneticilerimizin ikinci ziyaretleri ise MHP Genel Merkezinde STK’lardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı MHP Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman’a yaptılar. Bu ziyaretlerinde Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan ve Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda’ya, Bandırma Şube Başkanımız İlyas Satırlı eşlik etti.

Merkez Yöneticilerimizin milletvekilleri ile yapmış oldukları görüşmelerde sendikal gündem, pandeminin ülkemize ve çalışma yaşamına etkileri ve sendikal örgütlenmenin önündeki engeller hakkında detaylı değerlendirmeler yapıldı. Bandırma Şubemizin BAGFAŞ örgütlenmesi ile ilgili yaşadığı sıkıntılar da milletvekillerine aktarıldı.