• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Genel Merkez Yöneticilerimiz Unilever ve Alpla’da

Gebze Şubemizin örgütlü olduğu ve Konya’da faaliyetlerini sürdüren Unilever ve Alpla işyerlerine Genel Merkez yöneticilerimiz bir ziyaret gerçekleştirdi. Bugün yapılan ziyaret hem yeni seçilen yönetimle tanışma, hem de üyelerimizle değerlendirme yapma noktasında verimli geçti.

27.02.2020

Genel Merkez Yöneticilerimizin örgütlü olduğumuz işyerlerine yaptıkları ziyaretler sürüyor. Bugün Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Genel Sekreterimiz Salih Akduman, Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda ile Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut bu ziyaretler kapsamında Konya’da faaliyetlerini sürdüren ve Gebze Şubemiz’de örgütlü Unilever ve Alpla Plastik işyerindeydiler.

Genel Merkez Yöneticilerimize fabrika ziyaretlerinde, Gebze Şube Başkanımız Eyüp Akdemir, Şube Başkan Yardımcıları Şivan Kırmızıçiçek ve Dönmez Aytekin de eşlik etti.

Unilever ile başlayan ilk fabrika ziyareti, Alpla Plastik işyeri ile devam etti. Genel Merkez Yöneticilerimiz bu ziyaretler ve yapılan toplantılar ile hem üyelerimizle tanışma, hem de sendikanın yeni dönemde izleyeceği politikalar ile emekçinin gündemini oluşturan konular hakkında Petrol-İş’in alacağı tavrı anlatıyor. Üyelerimiz de işyerlerinde yaşadıkları sorunları, sendikalarından beklentilerini ilk ağızdan sendika yönetimine iletmiş oluyor.