Genel Merkez Yöneticilerimizden Kırıkkale Şubemize Ziyaret

Genel Başkanımız Süleyman Akyüz ve Genel Sekreterimiz Salih Akduman 31 Ekim Pazartesi günü Kırıkkale Şubemizi ziyaret ederek Kırıkkale Şube Yöneticilerimiz ve şubemizin örgütlü olduğu işyerlerinden üyelerimizle biraraya geldi.

01.11.2022

Genel Başkanımız ve Genel Sekreterimiz ilk olarak Kırıkkale Şubemizi ziyaret ederek Şube Başkanı Mehmet Doğan ile Şube Başkan Yardımcıları Fatih Küşüm ve Mesut Güdük ile biraraya geldi.

Ardından şubemize bağlı işyerlerinden Kırıkkale TÜPRAŞ Rafinerisi ve MKE Barut Fabrikası işyerleri ziyaret edildi. Kırıkkale TÜPRAŞ Rafineri Müdürü Sinan Girgin ve rafineri yönetimi ile yapılan görüşmenin ardından rafineride çalışan üyelerimiz çalıştıkları atölye ve birimlerde ziyaret edildi. TÜPRAŞ ziyaretinin ardından MKE A.Ş. Barut Fabrikası'nda Fabrika Müdürü Oğuz Bayrak ve fabrika yönetimi ile bir görüşme yapıldı sonrasında ise fabrikada çalışan üyelerimizle biraraya gelindi. TÜPRAŞ ve MKE Barut Fabrikası'nda üyelerimizle yapılan görüşmelerde ülke olarak yaşadığımız ekonomik sorunlar, bu sorunların işyerlerine yansıması ve  izlenecek yol haritası üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Genel Merkez Yönecilerimiz ve Kırıkkale Şube Yöneticilerimiz işyeri ziyaretlerinin ardından Petrol-İş Tüpraş Geleneksel Futbol Turnuvasına katılarak şampiyon olan takımlara kupalarını takdim ettiler.