Gitar Kursu Öğrencileri Konser Verdi

30.06.2004

Trakya şubesi gitar kursu öğrencileri konser verdiPetrol-İş Sendikası Trakya şubesinin üye çocuklarına dönük gitar kursuna katılan öğrenciler, 30 Haziran 2004 tarihinde, Prof. Nejdet Tekin Gençlik Merkezi’nde, üyelerimize konser vererek, aldıkları eğitimin sonuçlarını sergilediler. 20.30’da başlayan gecede şubemizin, 20 dakikalık savaş karşıtı şiir ve sinevizyon gösterisi yapıldı. Gecede salon tamamen dolarken, çocukların sergiledikleri müzik gösterisiyle üyeler çok heyecanlı ve eğlenceli dakikalar yaşadılar.Gecenin sonunda Şube İdari Sekreteri Turgut Düşova, yaptığı konuşmada, “ Bir taraftan sendikal mücadele verirken, diğer taraftan da üyelerimizin kültür ve sanat alanında gelişmelerine katkı sağlamaya çalıştık. Bu anlayışımız bundan sonra da devam edecektir. Bu gecede ne kadar doğru bir çalışma yaptığımızı bir defa daha anladık. Çocuklarımız sadece 2 yılda 8 aylık aldıkları eğitimle bizi bu gece onurlandırdılar. Hepsini kutluyorum. Ayrıca çocuklarımızın eğitimlerini de üstlenen hocamız Anıl Cankut’a da teşekkür ediyorum” dedi.