• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Gübretaş Dostluk Turnuvası’nda Şampiyon Npk 2 Üretim Odu

14.05.2018

13 Nisan 2018 Cuma günü Körfez Belediyesi Yarımca Gençlik Spor Merkezi’nde başlayan turnuvaya 2 grup halinde toplam 8 takım katıldı.8 takım ve 92 üyemizin katıldığı organizasyonda yapılan maçlar sonucunda grup 1. ve 2.'leri üst tura çıktı. Final maçı hariç toplam 22 maç oynanan turnuvada rakiplerine üstünlük sağlayan TSP/İSKELE ve NPK 2 ÜRETİM takımları finale kalmıştır. Çekişmeli ve heyecanlı geçen mücadeleler sonunda 11 Mayıs 2018 Cuma günü yapılan final karşılaşmasında rakibini 7-1 yenen  NPK 2 Üretim  turnuva şampiyon oldu. Turnuva 2.si  TSP/ İskele, 3. ise NPK 1 A Üretim oldu.
Turnuvada  NPK 1 A Üretim Takımından Fatih Güler 23 gol atarak gol kralı olmuştur. Ayrıca Güvenlik Karma Takımı da turnuvanın en centilmen takımı seçilmiştir.
Kocaeli Şube Başkanımız Salih Akduman Final maçı sonrası yaptığı konuşmada; Turnuvanın gerçekleşmesini sağlayan başta işyeri temsilcilerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Turnuvaya katılan takım oyuncularını da göstermiş oldukları centilmence davranışlardan dolayı kutladı.Turnuvada 1. 2. ve 3. olan takımlara, gol kralına ve turnuva hakemine sendikamız adına çeşitli hediyeler verildi.