• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Gübretaş İşyeri Geleneksel Futbol Turnuvası Sona Erdi

Kocaeli Şubemize bağlı Gübretaş Yarımca işyerimizde gelenekselleşen Futbol Turnuvası Merkez Yöneticilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

19.11.2019

15 Kasım Cuma günü yapılan final müsabakasında Elektrik Vatoz takımını yenen “ NPK-1 A ” takımı  turnuvanın şampiyonu oldu.
Final Müsabakasında; Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Genel Sekreterimiz Salih Akduman, Kocaeli Şube Başkanımız Nesimi Yetişoğlu, Başkan Yardımcılarımız Kamil Keskin ile Teoman Aydınoğlu, Gübretaş Yarımca Fabrika Müdürü Sayın Nihat Tellal ve Fabrika İnsan Kaynakları Müdürü Sayın İsmail Çetin de izleyenler arasındaydı.

Turnuva Şampiyonu NPK-1 A takımı Şampiyonluk Kupasını Genel Başkanımız Sayın Süleyman Akyüz ve Gübretaş Yarımca Fabrika Müdürü Sayın Nihat Tellal birlikte verdiler. Final müsabakasını kaybederek Turnuva ikincisi olan Elektrik Vatoz takımı kupasını Genel Sekreterimiz Sayın Salih Akduman ile Fabrika İnsan Kaynakları Müdürü Sayın İsmail Çetin’den teslim aldı. Turnuvanın en başarılı kalecisi seçilen ve aynı zamanda Şampiyon olan NPK-1 A takımının da kalecisi olan Cihan Akkaya plaketini Kocaeli Şube Başkanımız Nesimi Yetişoğlu’ nun elinden aldı. Turnuva Maçlarını Yöneten TFF. Kocaeli Bölgesi Klasman Hakemi Abdulbaki Ayyıldız’a Plaketini Şube Başkan Yardımcılarımız Kamil Keskin ve Teoman Aydınoğlu ile İşyeri Baştemcilcimiz Rasim Atilla verdi.