• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

TURNUVA

Gübretaş’ta Kupanın Sahibi TSP İskele

Gübretaş'ta düzenlenen geleneksel 7. Birimler Arası Dostluk Halı Saha Futbol Turnuvası, ödül töreni ile sona erdi.

15.11.2016

Petrol-İş Sendikası Kocaeli Şubesi'nin örgütlü olduğu Gübretaş’ta düzenlenen 7. Birimler Arası Dostluk Halı Saha Futbol Turnuvası  Körfez Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Tesisleri'nde yapıldı. 10 Ekim 2016’da başlayan Turnuva 14 Kasım 2016 tarihinde yapılan müsabakalarla sona erdi. 8 takımın katıldığı turnuvada 3.'lük maçı NPK 2 ile Ofis Olgunlar takımları arasında yapıldı ve rakibine 4-1'lik üstünlük sağlayan Ofis Olgunlar turnuvanın 3.'sü oldu. Turnuvanın en heyecanlı karşılaşması final maçı idi. TSP İskele ile NPK B Üretim karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 eşitlikle tamamlanan karşılaşmada, penaltı atışları ile rakibini 5-4 yenen TSP İskele turnuva şampiyonu oldu. Turnuvanın Gol Kralı ise TSP İskele takımından 16 gol ile Mert Yılduz oldu.

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut, Kocaeli Şube Başkanımız Salih Akduman, Başkan Yardımcılarımız Nesimi Yetişoğlu, Tekin Kara, işyeri temsilcilerimiz Rasim Atila, Necmettin Özgül, Muhammed Koyun, Gübretaş Müdür Yardımcıları Tahir Okutan, Mahmut Karaman, Metin Özyürekli, Gübretaş Fabrika Müdürü Bayram Ali Göçmen karşılaşmaları üyelerimiz ile birlikte izlediler.

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, Turnuvanın gerçekleşmesini sağlayan başta işyeri temsilcilerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Turnuvaya katılan takım oyuncularını da göstermiş oldukları centilmence davranışlardan dolayı kutladı. Turnuvada 1. 2. ve 3. olan takımlarına, gol kralına ve turnuvada hakem olarak görev yapan Turgay Dönmez’e  sendikamız adına çeşitli hediyeler verildi.