• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

GÜZ DÖNEMİ YENİ TEMSİLCİ EĞİTİMİ BAŞLADI

2021 yılı güz dönemi içerisinde yapılması planlanan yeni temsilci eğitimlerinin ilki bugün, sendikamız genel merkezinde başladı. Beş gün sürecek eğitime 18 temsilci katılıyor.

04.10.2021

Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterliğimiz bünyesinde hazırlanıp, Eğitim Servisimiz tarafından koordine edilen 2021 yılı güz dönemi temsilci eğitimlerinin ilki bugün başladı.

Ekim-Kasım aylarında belirli tarihlerde yapılacak olan eğitimlere toplamda dört farklı grup katılacak. 4-8 Ekim tarihleri arasında ilk grup eğitimi ile başlayan Yeni Temsilci Eğitimi, 15-19 Kasım tarihleri arasında yapılacak eğitim ile sonlanmış olacak.  

Pazartesi günü saat 09.00’da tanışma ile başlayan eğitime toplam 18 temsilci ve baştemsilci katıldı. 

Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimiz eğitimin ilk saatinde temsilcilerimizle biraraya geldiler. Covid-19 sebebiyle gecikmiş bir eğitim programının yapıldığını ancak bundan sonraki süreçte daha yoğun ve etkin bir eğitim programının izleneceğini belirten Genel Merkez Yöneticilerimiz beş günlük eğitim süresince daha fazla birarada bulunacaklarını, ayrıntılı değerlendirmelerin eğitimin ilerki günlerinde yapacaklarını belirterek, verimli bir program olması dilekleri ile konuşmalarını sonlandırdılar.

Ardından, sendikamız Eğitim Uzmanı Erhan Kaplan beş gün sürecek eğitimlerde izlenecek programın içeriğine dair bir ön bilgilendirme konuşması yaptı.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı