• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

BASIN AÇIKLAMASI... BASIN AÇIKLAMASI...

Hain Saldırıyı Kınıyor, Terörü Lanetliyoruz..!

17 Şubat tarihinde, Ankara'da Genelkurmay ve kuvvet komutanlıklarının bulunduğu bölgede, askeri personeli taşıyan servislere, bomba yüklü araç kullanılarak hain bir terör saldırısı düzenlendi.

18.02.2016

Saat 18:31 de İnönü Bulvarı üzerinde bulunan kavşakta meydana gelen saldırıda, 28 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 61 vatandaşımızın da yaralandığı açıklanmıştır.

“İnsanı yaşat ki, Devlet yaşasın!” diyen bir ecdadın torunları olarak; insanlıktan nasibini almamış hainlerin menfur saldırısını şiddetle kınıyor, vefat eden masum insanlara Allah'tan rahmet, yakınlarına büyük sabırlar diliyoruz. Ayrıca yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyoruz.

Bugün birlik zamanıdır..!

Bugün, çok önemli bir coğrafyada bulunan ülkemizin, dışarıda ve içeride olası düşmanlarının elini boşa çıkartacak en kıymetli hareket tarzı budur. Bugün, hiçbir siyasi görüş, etnik, mezhebi veya coğrafi ayrılık, teröre ve teröriste karşı ortak ses vermeyi engelleyemez, engellememelidir.

Bugün, beraberce aynı şeyleri söyleyip, terörü lanetleyemeyenler, hem tarih önünde hem de kamu vicdanında yargılanacaklardır.

Bu terör faillerinin, karanlık planlayıcı ve işbirlikçileri ile birlikte, bir an önce yakalanmaları ve adalet önünde hesap vermeleri öncelikli beklentimizdir.

Bir kez daha terörü ve teröristi şiddetle kınıyor, milletimizin başı sağ olsun diyoruz.

Petrol-İş Sendikası
Merkez Yönetim Kurulu

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı