Halı Saha Turnuvası

07.04.2007

Halı Saha Turnuvası

Şubemizin geleneksel olarak düzenlemiş olduğu Halı Saha Turnuvası 07 Nisan 2007 tarihinde Star Halı Sahada başladı. 12 takımın yarışacağı turnuva bir buçuk ay sürecek.

Şube Başkanımız Sayın Ahmet KABACA; bu turnuva, üyelerimizin işyerleri ve işletmeler arası dayanışma ve kaynaşmasını sağlayacağı gibi üyelerimizin de sağlıklı bir şekilde spor yapmasına yöneliktir. Turnuvanın bir yarış olduğunu, bu yarışın daha önceki turnuvalarda olduğu gibi Petrol-İş camiasına yakışır bir şekilde olması gerektiği temennisinde bulundu. Oyunculara yönelik ise, bu turnuvanın birincisine elbette kupa verilecektir ama unutmayın ki en centilmen takıma da kupa verilecektir. Bu yarışın centilmence bir şekilde yapılmasını temenni ederek tüm takımlara başarılar diledi.

İlk maç daha önceki turnuvanın şampiyonu olan DMT İşletmesiyle Advansa Sasa Genel Müdürlüğü takımları arasında Şube Başkanımız Sayın Ahmet KABACA' nın başlama vuruşuyla başlatıldı.

Turnuva üyelerimizin yanı sıra eş ve çocuklarının da izlediği ve tuttuğu takımı desteklediği coşkulu bir ortam içerisinde başlamıştır.