• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Hayat Kimya'da eylem

Petrol-iş Sendikası Yarımca Şubesi’nin örgütlenme çalışmalarını devam ettirdiği BİNGO’da sendikamıza üye oldukları için işten çıkartılan Bingo işçileri fabrika önünde toplanarak yönetiminin kendilerine karşı göstermiş olduğu haksız tutum ve davranışları protesto ettiler.
06.01.2006

HAYAT KİMYA (BİNGO) İŞYERİNDE EYLEMPetrol-iş Sendikası Yarımca Şubesi’nin örgütlenme çalışmalarını devam ettirdiği BİNGO’da sendikamıza üye oldukları için işten çıkartılan Bingo işçileri, 06.01.2006 tarihinde saat 15.00’de fabrika önünde toplanarak Bingo Fabrikası yönetiminin kendilerine karşı göstermiş olduğu haksız tutum ve davranışları protesto ettiler. Eyleme Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz İsmet Yiğit, Şube Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, Mali Sekreterimiz Nezih Güdelci Yarımca Şube Başkanımız Yaşar Erbaş, Gebze Şube Başkanımız Süleyman Akyüz, Kocaeli Sendikalar Birliği Temsilcileri ve işten çıkartılan üyelerimizin aileleri katıldı.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı