DÜZCE VE TRAKYA ŞUBELERİMİZİN GENİŞ KATILIMLI TEBRİK ZİYARETİ

"Hep beraber daha ileriye"

5 Kasım 2015 Perşembe günü sendikamız Trakya ve Düzce Şubemizin şube başkanları, yönetim kurulları,  temsilci yönetici ve üyelerinden oluşan kalabalık bir heyet genel kurul sonuçları ardından genel merkezimize bir tebrik ziyareti gerçekleştirdiler.

05.11.2015

5 Kasım 2015 Perşembe günü sendikamız Trakya ve Düzce Şubemizin şube başkanları, yönetim kurulları, temsilci yönetici ve üyelerinden oluşan kalabalık bir heyet genel kurul sonuçları ardından genel merkezimize bir tebrik ziyareti gerçekleştirdiler.

Heyeti Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca, Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik, Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut ve Denetim Kurulu Başkanımız Yusuf Ziya Kahyaoğlu karşıladı.

Yönetici makamlarında tebrik ziyaretleri gerçekleştirmesinin ardından, Merkez yöneticilerimiz sendikamızın eğitim salonunda üyelerimizle buluştular.  Merkez Yönetim kurulu adına Genel Başkanımız; "Merkez genel kurulu seçimlerin ardından bizleri bu göreve layık gören sizlerle birlikte, sahip olduğumuz bu güç ve inanç ile aldığımız bayrağı daha ileri taşıyacağız" dedi. Genel Başkanımız ayrıca Düzce ile 16 Şube olan sayısını, daha fazla üyeyi bayrağımızın altına alarak, daha fazla şube açma hedeflerini kararlılıkla gerçekleştireceklerini vurguladı.

İki saati aşkın bir sürede karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu. Tüm üyelerimiz göreve seçilen genel başkanımız ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Heyeti temsilen şube başkanlarımız örgütümüzün ihtiyacı olan taze kana kavuştuğunu vurgulayarak seçilen bu yönetimin, bu örgütü büyüyerek daha ileriye taşıyacaklarına inançlarının tam olduğunu dile getirdiler.