• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

İFTAR YEMEĞİ

BANDIRMA ŞUBESİ’NDEN PETROL-İŞ ÜYELERİNE İFTAR YEMEĞİSendikamızın Bandırma Şube Başkanı Hüseyin Koçyiğit tarafından 26 Ekim 2005 Çarşamba günü Prenses düğün salonunda verilen iftar yemeğine ilgi yoğun oldu.
26.10.2005

BANDIRMA ŞUBESİ’NDEN PETROL-İŞ ÜYELERİNE İFTAR YEMEĞİSendikamızın Bandırma Şube Başkanı Hüseyin Koçyiğit tarafından 26 Ekim 2005 Çarşamba günü Prenses düğün salonunda verilen iftar yemeğine ilgi yoğun oldu. Yemeğe AKP İlçe Başkanı Adem Şener ve yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi Yönetim Kurulu Üyesi Seyfettin Cura ve Hüseyin Avcı, CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Mirza, Sayman Haldun Man, İlçe Sekreteri Ömer Erdem, Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan, Halk Eğitim Müdürü Yüksel Ülkar, Eti Maden İşletmeleri İdari Müdürü Vedat Çetinkaya, Teknik Müdür Ersin Demirci, Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adem Çabuk, Kapıdağ Devlet Hastanesi Müdürü İbrahim Özlü, Kapıdağ Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Ethem Karpuz, Başhekim Yardıncısı İrfan Uzun, MHP İlçe Başkanı Enver Çangal ve İlçe Yönetimi, Vakıflar Bankası Müdürü Ramazan Yıldırım ve Müdür Yardımcısı Erhan Tarhan, Genel-İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı Mertkan Güner ve Yönetimi ile diğer sendika temsilcileri katıldılar.Yemeğe katılamayan Belediye Başkanı Cemal Öztaylan, CHP Balıkesir Milletvekili Sedat Pekel, AKP Balıkesir Milletvekilleri İsmail Özgün, Edip Uğur, Ali Aydınlıoğlu,Turhan Çömez ve A.Osman Sali birer mesaj göndererek teşekkürlerini sundular.Yemekte bir konuşma yapan Şube Mali Sekreterimiz Yılmaz Gürpınar’dan sonra söz alan Şube Başkanımız Hüseyin Koçyiğit, çok uzun yıllardan beri sürekli yanımızda olan kardeş ve dost ülke Pakistan’daki depreme, sendika olarak da ellerinden gelen yardım ve desteği verdiklerini belirterek, özelleştirmeleri eleştirdi. Koçyiğit, özelleştirmeler konusunda geçmiş hükümetler döneminde ne yapılmışsa, bugün de aynı şeylerin yapılmaya devam ettiğini, özelleştirme adı altında ülkenin en fazla kar getiren kurumlarının arsa bedellerine, 6 aylık kar bedellerine birilerine peşkeş çekilmek istendiğini belirterek yapay zenginlerin yaratıldığını söyledi. Özelleştirmede en büyük fiyaskonun da Tüpraş’ta yaşandığını belirten Koçyiğit, “Biz Petrol-İş Sendikası olarak sonuna kadar haklı olduğumuz bu konuları savunmaya devam edeceğiz” dedi.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı