• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

İftar Yemekleri

Tüpraş Güvenlik personelinin İftar yemeği Tüpraş Sosyal Sitede yapıldı. Yemeğe Şube Başkanı A.Ufuk YAŞAR ve Tüpraş Baştemsilcisi Salih EFE’ de katıldı.Tüpraş Mekanik Atölye’ nin gelenekselleşen iftar yemeği İzmit Şampiyon Kebap’ da yapıldı. İftar yemeğine emekli personel de katıldı. İftar yemeğine katılan Başkan Ali Ufuk YAŞAR bir de konuşma yaptı. İzmit Rafineri içinde bulunan plant-9 (Elektrik Ünitesi) de Ramazan ayında iftar programı düzenleyen ünitelerdendi. Plant-9 çalışanları iftar yemeğini ünitelerinde vermeyi tercih ettiler.
18.10.2005

Tüpraş Güvenlik personelinin İftar yemeği Tüpraş Sosyal Sitede yapıldı. Yemeğe Şube Başkanı A.Ufuk YAŞAR ve Tüpraş Baştemsilcisi Salih EFE’ de katıldı.Tüpraş Mekanik Atölye’ nin gelenekselleşen iftar yemeği İzmit Şampiyon Kebap’ da yapıldı. İftar yemeğine emekli personel de katıldı. İftar yemeğine katılan Başkan Ali Ufuk YAŞAR bir de konuşma yaptı. İzmit Rafineri içinde bulunan plant-9 (Elektrik Ünitesi) de Ramazan ayında iftar programı düzenleyen ünitelerdendi. Plant-9 çalışanları iftar yemeğini ünitelerinde vermeyi tercih ettiler. Eski bir plant-9 çalışanı olan Başkan Ali Ufuk YAŞAR da yemeğe katıldı.Tüpraş Torna Atölyenin iftar yemeği de Tüpraş Sosyal Site de gerçekleşti. Katılımın çok olduğu ve samimi bir havada geçen yemeğin davetlileri arasında Kocaeli Şube Başkanı Ali Ufuk YAŞAR’ da vardı.Ramazan ayı boyunca düzenlenen iftar yemeklerinin sonuncusu Tüpraş Genel Müdürlüğü tarafından Emekli yemeği ile son buldu. Tüpraş’ tan emekli olmuş personel için düzenlenen yemeğe katılanlar arasında Kocaeli Şube Başkanı Ali Ufuk YAŞAR ile Yarımca Şube Başkanı Yaşar ERBAŞ’ da vardı.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı