• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

İMZA KAMPANYASI

İMZA KAMPANYASI22.01.2007 Bandırma Belediye Başkanı Cemal Öztaylan ve Ulaşım A. Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Arif Konçe’yi görevi ihmal ve yasal olmayan tarife ile ücret toplamak suçlarından dolayı mahkemeye veren Bandırma Halk Platformu, bu kez de belediye otobüslerinin yeniden sefere konulması ve özel halk otobüslerinde uygulanan ulaşım ücretlerinin düşürülmesi için imza kampanyası başlattı.Bandırma’daki sivil toplum örgütlerinin oluşturduğu Halk Platformu üyeleri, kentin çeşitli noktalarında stantlar açarak, vatandaşın tepkisini dile getirmesi adına imza kampanyası başlattılar.
22.01.2007

İMZA KAMPANYASI22.01.2007 Bandırma Belediye Başkanı Cemal Öztaylan ve Ulaşım A. Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Arif Konçe’yi görevi ihmal ve yasal olmayan tarife ile ücret toplamak suçlarından dolayı mahkemeye veren Bandırma Halk Platformu, bu kez de belediye otobüslerinin yeniden sefere konulması ve özel halk otobüslerinde uygulanan ulaşım ücretlerinin düşürülmesi için imza kampanyası başlattı.Bandırma’daki sivil toplum örgütlerinin oluşturduğu Halk Platformu üyeleri, kentin çeşitli noktalarında stantlar açarak, vatandaşın tepkisini dile getirmesi adına imza kampanyası başlattılar. Bu stantlardan biri de İnönü Caddesinde Belediye binası önünde kuruldu. İmza kampanyasının açılışı da burada yapıldı ve ilk imzaları, Halk Platformu üyeleri attı. İmza kampanyasına partiler de destek verdiler.Halk Platformu adına bir konuşma yapan Petrol-İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı Hüseyin Koçyiğit, talepler karşılana kadar bu tür eylemlere devam edeceklerini söyledi. Yöneticilere ve vatandaş adına karar alanlara en büyük istemleri yine vatandaşın ileteceğini, bunun da yolunun vatandaşı temsil eden sivil toplum örgütlerinin birleşmesinden geçtiğini ifade eden Koçyiğit şöyle konuştu:“Bandırma’daki sivil toplum örgütleri olarak sizin sesiniz olma adına bu platformu oluşturduk. Belediye otobüsleri bundan 1 ay önce özelleştirilerek seferden kaldırıldı. Bunun yanı sıra hiçbir yasal dayanağı olmadan ulaşım ücretleri 25 kuruştan 75 kuruşa yükseltildi. Bizler Halk Platformu olarak bunun yanlış olduğunu kamuoyuna sizler adına ilettik. Maalesef sesimizi duyması gerekenler bu sesi duymadılar. Daha da öteye giderek bize tepki gösterdiler. Sizlerin esas iradesini yansıtmak adına da bu imza kampanyasını düzenledik.”İmza kampanyasında ilk imzaları Halk Platformu üyeleri attı. Vatandaşın kampanyaya olan ilgisi de oldukça büyük oldu.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı