• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

İP’li Karakaş, Kayan’ı ziyaret etti

İlk Haber Gazetesi - Bandırma
25.03.2014

İşçi Partisi Bandırma Belediye Başkan Adayı Nuri Karakaş Petrol İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı İsmail Kayan’ı ziyaret etti.
Karakaş “Kin, nefret, ihtiras, bencillik, yalan ve iftira üzerine kurulan iktidarlara destek olmak akıl ve ahlak sahibi insanların işi olamaz” dedi.

Karakaş “Kullandığınız oylarla kendi geleceğinizi, çocuklarınızın geleceğini ve bu geleceğin nasıl olacağını bu olaylar belirleyecektir. Bu günden sonra vereceğiniz oyların sonuçları, bundan sonraki sonuçlara benzeyecektir. Sorumluluğunuz çok önemli ve hayatidir. Sürekli şikayet ederek ağıt yakan topluma dönmek yerine aklın,bilimin sanatın, hukukun hakim olduğu yüksek güvenlikli eşitlikçi, ortaklaşa üretim ve tüketim ilişkisinin geçerli olduğu müreffeh bir toplumu oluşturma mecburiyeti olmalıdır”

şeklinde konuştu.
Karakaş, İşçi Partisi olarak iktidarımızda halkın ve kentin ortak faydasına uygun olmayan hiçbir uygulamanın yer almayacağını, hiç kimseye menfaat ve imtiyaz sağlamayacaklarını söyledi.
CHP Belediye Başkanı Dursun Mirza ve AK Parti Belediye Başkanı Recep Şekerci’nin projelerini çok uçuk bulduklarını dile getiren Karakaş, “Tek uzay adam çıkarmadıkları kalmış. AK Parti’nin zaten konuşacak bir şeyi yok.Sezen Aksu’nun bana kaybolan yıllarımı geri versinler şarkısı Bandırma için marka şarkı oldu” dedi.