• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

İşitme Engelli Üyelerimizin I. Grup Eğitimi Sona Erdi

Petrol-İş’in İşitme Engelliler Eğitim Faaliyetleri Derneği iş birlikteliğiyle “İşitme Engelli Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Projesi” kapsamında gerçekleştirdiği eğitimin ilk etabı sona erdi.

14.12.2021

Sendikamızın, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek işitme engelli üyelerine yönelik başlattığı sendikal eğitimin ilk grup katılımcıları başarıyla eğitimlerini tamamladı. Bugün devam eden eğitimlerin ardından sendikamız Merkez Yönetim Kurulu; üyelerimizle biraraya gelerek, eğitimin içeriği ve nasıl işlediğine dair görüş alışverişinde bulundular, üyelerimizin taleplerini dinlediler.

Merkez Yönetim Kurulu ile yapılan ve yaklaşık bir saat süren toplantıdan sonra, eğitime katılan üyelerimize sertifikaları verildi ardından, toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Bilindiği üzere İşitme Engelliler Eğitim Faaliyetleri Derneği (İEEF) ile birlikte yürütülen “İşitme Engelli Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Projesi” kapsamında daha önce, Petrol-İş üyeleri için işaret dili ile görüntülü görüşme hizmeti verilmeye başlanmış, Türk-İş tarafından basılan “Çalışanlar İçin Covid-19 Rehberi” kitabı işaret diline çevrilmişti. Ayrıca işitme engelli çalışanlar için işçi sağlığı ve iş güvenliği eğitimlerinde kullanılabilecek “Türk İşaret Dili (TİD) İş Sağlığı ve Güvenliği El Kitabı” hazırlanmış ve işaret dili videoları çekilmişti. Bu kitabın basım sürecinin de yıl sonuna kadar tamamlanması planlanmaktadır.

Eğitime katılan üyelerimizin isimleri ve işyeleri aşağıda yer almaktadır;

 

 

 

 

 

 

Sinan Sarıdaş

 

 

 

 

 

 

Ankara

 

 

 

 

 

 

TPAO

Tuncer Yumlu   Ankara   TPAO
İlker Yıldırım   Düzce   Standard Profil
Macide Kablanbaba   Düzce   Standard Profil
Ömer Öztürk   Düzce   Standard Profil
Tuncer Suçun   Düzce   Standard Profil
Ümit Can Sağlam   Düzce   Standard Profil
Dilek Öz   Gebze   Durden Plastik
Yasenur Nakaş   Gebze   Durden Plastik
Burak Demir   İstanbul 2   Mefar İlaç
Cahide Sevim   İstanbul 2   Mefar İlaç
Orhan Dursun   İstanbul 2   Recticell
Ömer Koçyiğit   İstanbul 2   Varroc Lighting

 

 

 

 

 

 

 

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı