• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

İstanbul 2 Nolu Şube 2. Futbol Turnuvası sona erdi

İstanbul 2 Nolu Şubemizin 16 Ekim tarihinde başlayan ve 10 hafta süren 2. Futbol Turnuvası 18 Aralık Pazar günü oynanan final maçı ile sona erdi. Final maçını Mutlu Akü B Takımı ile Arılı Plastik oynadı ve Mutlu Akü B 1-0'lık skorla Arılı Plastik takımını yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.
19.12.2011

İstanbul 2 Nolu Şubemizin 16 Ekim tarihinde başlayan ve 10 hafta süren 2. Futbol Turnuvası 18 Aralık Pazar günü oynanan final maçı ile sona erdi. 10 takım ve 28 maçtan oluşan futbol turnuvasında final maçını Mutlu Akü B Takımı ile Arılı Plastik oynadı ve Mutlu Akü B 1-0'lık skorla Arılı Plastik takımını yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

18 Aralık Pazar günü, saat 13.00-14.00 arasında MutluAkü  A takımı ile Benciser Takımı arasında oynanan 3.'lük ve 4.'lük maçında Mutlu Akü A Takımı Benciser takımını yenerek üçüncü oldu. Bu maçı takiben saat 14.00 - 15.00 arasında da Mutlu Akü B Takımı ile Arılı Plastik Takımı arasında şampiyonluk maçı oynandı.

Futbol  turnuvasının üçüncü ve dördüncülük maçı ile final maçlarını Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Nimetullah Sözen, Genel Yönetim Sekreterimiz Ahmet Kabaca, İstanbul 2 Nolu Şube Başkanımız Ecvet Eşlegül ve şube yöneticilerimiz, işyerlerinden temsilci ve üyelerimiz de izledi. Final maçının oynanmasından sonra yapılan törende bu turnuvada şampiyon, ikinci ve üçüncü olan takımlara kupaları verildi. Turnuvada 3. olan Mutlu Akü A takımının kupasını İstanbul 2 Nolu Şube Başkanımız Ecvet Eşlegül verirken, 2. olan Arılı Plastik Takımı'nın kupasını ise Genel Yönetim Sekreterimiz Ahmet Kabaca verdi. Turnuva'da şampiyon olan Mutlu Akü B Takımı ise şampiyonluk kupasını Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Nimetullah Sözen'in elinde aldı. Şampiyon olan takım oyuncularına da madalya takıldı.

Yöneticilerimiz  turnuvada oynayan tüm takımlara teşekkür ederek, turnuvanın amacının İstanbul 2 Nolu şubemizde örgütlü işyerlerimiz ve üyelerimiz arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak olduğunu belirttiler.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı