İzmir şubemiz Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı

Petrol-İş Sendikası İzmir Şubemiz Dünya Kadınlar Gününü 06 Mart 2011 Pazar günü Kemalpaşa Armutlu'da Mebant A.Ş., Pak Plast A.Ş. ve Dyo Boya A.Ş. iş yerinde çalışan kadın üyelerimizle birlikte kutladı.

08.03.2011

Dünya Kadınlar Günü pastasını, Şube Başkanımız A.Gani GÜNDOĞDU kadın üyelerimizle birlikte kesti. Şube Başkanımız A.Gani GÜNDOĞDU Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı konuşma sonrasında kadın üyelerimize söz verdi. Yapılan konuşmalarda, bütün kadın üyelerimiz Kemalpaşa Bölgesinde sendikasız çalışan iş yerlerindeki kadınlarla diyaloğa geçeceklerini ve örgütlenmeye hız vereceklerini belirttiler.

Konuşmaların ardından kadın üyelerimiz müzik eşliğinde Dünya Kadınlar Gününü coşkuyla kutladılar. Ayrıca Şube Başkanımız A.Gani GÜNDOĞDU, Şube İdari Sekreteri Osman TAŞ ve Şube Mali Sekreteri Orhan ZENGİN bütün kadın üyelerimize karanfil ve sendikamızın Kadınlar Günü için yaptırdığı el ajandalarını dağıttılar.