• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

MERKEZ YÖNETİCİLERİMİZ İZMİR’DE

İzmir Şubemizde örgütlü işyerlerini ziyaret ettiler

Genel Başkanımız Mustafa Öztaşkın, Genel Sekreterimiz Ali Ufuk Yaşar,  Genel Mali Sekreterimiz İbrahim Doğangül ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ahmet Kabaca, İzmir Şubemiz’de örgütlü Tetra Pak Paketleme San. ve Tic. Ltd. Şti. ile Dyo Boya Fabrikaları San. ve Tic. A.Ş. işyerlerimizi 21 Kasım 2012 tarihinde ziyaret ettiler.

Basın Servisi
23.11.2012

Genel Başkanımız Mustafa Öztaşkın, Genel Sekreterimiz Ali Ufuk Yaşar,  Genel Mali Sekreterimiz İbrahim Doğangül ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ahmet Kabaca, İzmir Şubemiz’de örgütlü Tetra Pak Paketleme San. ve Tic. Ltd. Şti. ile Dyo Boya Fabrikaları San. ve Tic. A.Ş. işyerlerimizi 21 Kasım 2012 tarihinde ziyaret ettiler. İzmir Şubemiz’de örgütlü üyelerimizin yoğun ilgisiyle  karşılaşan Merkez Yöneticilerimiz, işyerlerini ziyaret ederek, değerlendirmelerde bulundular.

Temsilcilerimiz ve üyelerimiz  tarafından  coşkuyla karşılanan yöneticilerimize  Tetra Pak Paketleme San. ve Tic. Ltd. Şti.ile Dyo Boya Fabrikaları San. ve Tic. A.Ş. Fabrika yetkilileri tarafından işyerlerimizle ilgili sunumlar yapıldı.

Üretim sahalarımızı tek tek dolaşan yöneticilerimiz, üyelerimizle  sohbet ederek hep birlikte öğle yemeği yediler.

İzmir Şube Yöneticilerimiz, başta Genel Başkanımız olmak üzere ziyarette bulunan Merkez Yöneticilerimize üyelerimiz adına teşekkür ettiklerini belirttiler.

Kaynak: İzmir Şube