• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

İzmir'de 1 Mayıs

1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı bütün dünyada ve yurtta olduğu gibi İzmir'de de kutlandı. İzmir Şubemizin açıklamasını yayımlıyoruz.

01.05.2011

1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı bütün dünyada ve yurtta olduğu gibi İzmir İlimizde Gündoğdu Meydanında kalabalık ve coşkulu bir şekilde olaysız kutlanmıştır.

Genel Başkanımız Sayın Mustafa ÖZTAŞKIN'ın bu yıl 1 Mayıs Bayramına İzmir'den katılması İzmir Sendikalar Platformu ve üyelerimiz tarafından memnuniyetle karşılanmıştır.

İzmir şubemizin 525 üyesiyle katıldığı 1 Mayıs Bayramında Genel Başkanımız kırmızı karanfillerle karşılanmıştır.

Gündoğdu Meydanında işçi ve emekçilere seslenen Genel Başkanımız tüm katılanların bayramını kutlamış, işçilere birlik, beraberlik ve ülkede barış olması temennisinde bulunmuştur. İşçilerin sendikalı, toplu iş sözleşmeli, çalışma şartlarının oluşturulması ve taşeronlaşmanın kaldırılması gerekiyor diyerek tüm emekçilere seslendi.

Genel Başkanımıza İzmir'deki konuşmasından ve katılımından dolayı tüm Petrol-İş İzmir Şubesi üyelerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Saygılarımızla.

PETROL-İŞ SENDİKASI
İZMİR ŞUBESİ YÖNETİM KURULU ADINA
BAŞKAN
A.GANİ GÜNDOĞDU

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı