AÇIKLAMA

İzmir'de Yaşanan Hain Saldırıyı Kınıyor, Terörü Lanetliyoruz..!

İzmir Bayraklı'da 5 Ocak Perşembe günü bir terör saldırısı gerçekleştirildi. Merkez Yönetim Kurulu'muz saldırıyı kınayan bir mesaj yayınladı.

06.01.2017

İzmir'in Bayraklı ilçesinde 5 Ocak 2017 Perşembe günü, adliye önünde yapılan terör eylemi neticesinde, biri polis memuru, diğeri adliye çalışanı olmak üzere iki vatandaşımız şehit olurken, 11 kişinin yaralandığını, iki teröristin ise etkisiz hale getirildiğini öğrenmiş bulunuyoruz.

Teröristleri, bombalı araçla adliye otoparkına girmek isterken engelleyen görevli Polis Memuru Fethi Sekin, silahındaki son mermi bitene kadar teröristlerle çatışarak birini öldürmüş ve planladıkları asıl eylemi yapmalarını engellemiş, kurtardığı onlarca cana karşılık kendi hayatını feda etmiştir. Bu milletin içerisinden, zor günlerinde çıkan kahramanların son ismi, Fethi Sekin olmuştur. Bizim tarih kitaplarında okuduğumuz Ulubatlı Hasan'lar, Seyit Onbaşı'lar gibi, gelecek nesillerimiz de Ömer Halisdemir'leri, Fethi Sekin'leri okuyacaktır. Her birini minnetle yad ediyoruz.

İzmir'de gerçekleştirilen bu saldırıyı şiddetle kınıyor, başta kahraman polisimiz Fethi Sekin olmak üzere, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Milletimizin başı sağ olsun...

Petrol-İş Sendikası
Merkez Yönetim Kurulu

DUYURU...