• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Kadın sağlığı söyleşileri kampanyası Ankara'da yapıldı

Genel Merkez Yönetim Kurulumuz tarafından başlatılan “Kadın Sağlığı Söyleşileri” kampanyası Bandırma ve Trakya şubelerimizden sonra 25 Mart 2006 Cumartesi günü Şubemizde gerçekleştirildi.
25.03.2006

Genel Merkez Yönetim Kurulumuz tarafından başlatılan “Kadın Sağlığı Söyleşileri” kampanyası Bandırma ve Trakya şubelerimizden sonra 25 Mart 2006 Cumartesi günü Şubemizde gerçekleştirildi. “Kadının Üreme Sağlığı” konulu söyleşiye, Kadın üyelerimiz, erkek üyelerimizin eşleri, Ankaradaki kadın örgütleri ve Siyasi partilerin kadın kolları temsilcileri katıldılar. Saat 14.00’de başlayan program yaklaşık 180 dakika sürdü. Şube Başkanı Mustafa ÖZGEN yaptığı açılış konuşmasında, Kadın üyelerinin mücadele içinde olmadığı bir sendikanın başarılı olmasının mümkün olmadığını, yapılan çalışmanın kadın emekçilerin sağlık sorununu kamuoyunun gündemine taşırken karşı karşıya olduğumuz birçok saldırının mücadelesinde de birlikte hareket etmemize hizmet edeceğini söyledi.SS/GSS, özelleştirmeler, işçi sağlığı, ucuz işgücü, esnek çalışma ve benzeri uygulamalarla en çok kadın emeğinin sömürüldüğünü belirten ÖZGEN, böyle bir kampanya başlattıkları ve katkı koydukları için Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Sayın İsmet YİĞİT’in şahsında tüm Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimize, kampanyaya sunum yaparak katkı koyan İ.Ü.Tıp Fakültesi Kadın ve Çocuk Sağlığı Eğitim ve Araştırma Birimi Hemşiresi Melek ERGİN’e, İnsan Sağlığı ve Eğitim Vakfı (İNSEV) Eğitimcisi Ayşe KÖYBAŞIOĞLU’na, Petrol-İş Kadın Dergisine ve tüm katılımcılara teşekkür etti.Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz İsmet YİĞİT konuşmasında tüm şubelerimizde kadın üyelerimizin ve erkek üyelerimizin eşlerinin kampanyaya yoğun ilgi gösterdiğini görmekten memnuniyet duyduğunu benzer çalışmaların planlanarak önümüzdeki günlerde hayata geçirileceğini belirtti.Konu ile ilgili, Genel Merkezimiz tarafından hazırlanan yayınlarda katılımcılara dağıtıldı.

25 Mart 2006 Petrol-İş Sendikası Ankara Şubesi

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı