Dayanışma

Karaciğer Hastası Üyemiz İçin Dayanışma

21 Yıldır sendikamız üyesi olan Enver Akoğul için karaciğer nakli konusunda yardımcı olabilecek acil gönüllü donör ihtiyacı bulunmaktadır.

18.11.2016

Sendikamız İstanbul 2 Nolu Şubesi üyelerimizden Enver Akoğul, sekiz yıldır karaciğer kanseri ile mücadele etmektedir. Konuyu bizzat takip eden işyeri hekimi, gelinen son aşamada karaciğer nakli dışında bir çözüm kalmadığını ifade etmektedir. Üyemizin yakın çevresinden iki kişi verici olmak için gönüllü olmuş ancak bazı tıbbi sebeplerle nakil gerçekleştirilememiştir.

Karaciğer nakillerinde; vericiden karaciğerin bir bölümü alınmakta ve ilerleyen yıllarda hem vericide hem alıcıdaki karaciğer dokusu kendisini yenileyerek tamamlamaktadır.

Kan grubu A Rh(+) olmak kaydıyla karaciğer nakli için gönüllü olabilecek üyelerimizin, Genel Merkezimiz ile iletişime geçmelerini önemle rica etmekteyiz.

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...