• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Yaşasın Sınıf Dayanışması!

Kartonsan Grevine Dayanışma Ziyareti

Selüloz-İş Sendikasının örgütlü olduğu Kartonsan işyerinde 22 Aralık tarihinde başlayan grev devam ediyor. Genel Başkanımız Süleyman Akyüz ve Genel Sekreterimiz Salih Akduman ile Gebze ve Kocaeli Şubelerimizin yer aldığı Petrol-İş Heyeti bugün grev alanına dayanışma ziyaretinde bulundular.

03.01.2023

Konfederasyonumuz Türk-İş’e bağlı Selüloz-İş Sendikası’nın örgütlü olduğu ve Kocaeli Başiskele’de kurulu bulunan Kartonsan işyeri grevi devam ediyor. 22 Aralık tarihinde 170 işçiyle başlayan grev dayanışmayla güçleniyor.

Bugün, (3 Ocak) hak mücadelesi için greve çıkan Kartonsan emekçilerine sendikamız Genel Başkanı Süleyman Akyüz, Genel Sekreterimiz Salih Akduman, Kocaeli Şube Başkanımız Nesimi Yetişoğlu, Başkan Yardımcıları Kamil Keskin ve Teoman Aydınoğlu, Gebze Şube Başkanımız Eyüp Akdemir, Başkan Yardımcıları Şivan Kırmızıçiçek ve Dönmez Aytekin ile Kocaeli Şubemizin Yönetim, Denetim, Disiplin Kurulu üyeleri ve işyeri temsilcilerimizden oluşan heyet destek ziyareti gerçekleştirerek mücadelelerine ortak oldular.

Petrol-İş Heyeti grev alanında, “Yaşasın Sınıf Dayanışması” sloganı ile karşılandı. Selüloz-İş Sendikası Genel Başkanı Aydın Parlakkılıç grev süreci hakkında sendikamız heyetine bilgi verdi, gelişmeleri aktardı.

Genel Başkanımız Süleyman Akyüz grev alanında yaptığı konuşmasında; Petrol-İş Sendikası olarak Kartonsan çalışanlarına haklarını alana kadar destek olacaklarını, hak arama mücadelelerini her platformda savunacaklarını belirterek grevin başarıyla sonuçlanması dileğinde bulundu.

Dayanışma ziyareti, grevin başarıya ulaşması dileklerinin iletilmesi ve birlikte mücadele etmenin önemine dikkat çekilerek sona erdi.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı