• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Kırıkkale Şubemiz 1 Mayıs'ta Ankara'daydı

Sendikamızın Kırıkkale Şubesi, 1 Mayıs kutlamalarına Ankara'da katıldı.

01.05.2011

Kırıkkale'de sabah saatlerinde Petrol-İş Kırıkkale şubesi önünde toplanan işçi arkadaşlarımız 1 Mayıs mitingine katılmak için beş otobüsle Ankara'ya hareket etti.

Kırıkkale'den hareket eden Petrol-İş üyesi işçiler Kırşehir'den gelen Petlas işçileri ile Kayaş'ta buluşup miting alanına kalabalık bir şekilde girdiler. Kırıkkale şubemiz 1 Mayıs kortejine takriben 350 işçi arkadaşlarımızla gar önünde katıldı. Kortejle birlikte marşlar söylenerek, sloganlar atılarak coşkulu bir şekilde miting alanına girildi.

Kırıkkale şubemiz miting alanında Petrol-İş Sendikası'na ayrılan bölgede yerini aldı. Şube Başkanımız Recep Sefer, İdari Sekreterimiz Mertgün Altınok, Mali Sekreterimiz Ömer Olgun da Petrol-İş üyeleriyle birlikte yürüdüler ve 1 Mayıs kutlamalarına katıldılar.

1 Mayıs mitinginin coşkusunu, heyecanını ilk defa yaşayan işçi arkadaşlarımız da vardı. Onlarda da 1 Mayıs'a katılmanın coşku ve heyecanı vardı. Yaşasın 1 Mayıs İşçi Sınıfının Birlik Mücadele ve Dayanışma Günü. Daha nice nice 1 Mayıslara...

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı