Kırıkkale şubemiz Tekel işçileri için AKP il binası önünde

Ankara'da eylemleri devam eden Tekel işçilerine destek olmak amacıyla Türk - İş' in almış olduğu karar gereği Kırıkkale Şubemiz bağlı işyerlerindeki yaklaşık 300 üyemizle AKP il binası önünde düzenlenen protesto eylemine katıldı.

15.01.2010

Burada bir konuşma yapan Şube Başkanımız Recep Sefer şunları söyledi:

“Yurdun dört bir yanından AKP Hükümeti'nin 7 yıllık uygulamalarını protesto etmek için yola çıktık. Tekel işçilerine destek için buralardayız. Son yıllarda ekonomide başarı sağlayamayan Hükümet gerçek gündemleri saptırıyor. Bizim çocuklarımız aş ve iş bekliyor. Sanal gündemlere yetti artık diyoruz. Bizler Pazar günü Kızılay Meydanında olacağız. Gaz sıkılan Telek işçilerinin yanında olmak için yola çıkacağız. Tekel işçileri Ankara'da soğun altında beklemeyi sürdürüyor. Ancak bu bekleyiş nereye kadar gidecek? Hükümet iktidara geldiğinden bu yana işçilerle, emekçilerle uğraşıyor. Bugün burada da onları uyarmak istiyoruz. Bizler işçi kardeşlerimizin vermiş oldukları onurlu mücadelelerinde hep yanlarında olacağımızı Pazar günü de göstermeye devam edeceğiz.”

Petrol-İş Sendikası
Kırıkkale Şubesi