Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sendikamızda

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Doç. Dr. Tahir BÜYÜKAKIN ile AK Parti geçmiş dönem Kocaeli  İl Başkanı Sn. Mahmut CİVELEK 24 Eylül Cuma günü Kocaeli Şubemize nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

24.09.2021

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sn.Doç.Dr.Tahir BÜYÜKAKIN ile AK Parti geçmiş dönem Kocaeli  İl Başkanı Sn. Mahmut CİVELEK Kocaeli Şubemize nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.
Genel Başkanımız Süleyman AKYÜZ, Genel Sekreterimiz Salih AKDUMAN, Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal AKBULUT Şube Yönetim Kurulumuza ziyarette eşlik ettiler. Çalisma hayatı, ülke ve Kocaeli gündemi ilgili konularda bilgi alışverişinde bulunulan sohbet sonrasında Genel Başkanımız Süleyman AKYÜZ tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sn.Dç.Dr.Tahir BÜYÜKAKIN ve AK Parti geçmiş dönem İl Başkanı Sn.Mahmut CİVELEK'e sendikamız 70. yıl hediyesi takdim edildi. Kocaeli Şube Başkanımız Nesimi YETİŞOĞLU nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlerimize ayrı ayrı teşekkürlerini iletti.