• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Kocaeli Şube, Filistin ve Lübnan’a destek mitinginde

Sendikamız Petrol-İş Kocaeli şubesinin de bulunduğu Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri Organizasyonu adı altında “İsrail’ e lanet Filistin ve Lübnan’ a destek mitingi” yaklaşık 20 bin kişilik katılımla 12 Ağustos 2006 Cumartesi günü Kocaeli’nde yapıldı.
12.08.2006

Kocaeli Şubemiz “İsrail’e lanet, Filistin ve Lübnan’a destek” mitingindeSendikamız Petrol-İş Kocaeli şubesinin de bulunduğu Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri Organizasyonu adı altında “İsrail’ e lanet Filistin ve Lübnan’ a destek mitingi” yaklaşık 20 bin kişilik katılımla 12 Ağustos 2006 Cumartesi günü Kocaeli’nde yapıldı.Kocaeli Merkez Bankası önünde toplanan kalabalık, yürüyüş yolunu takip ederek Perşembe Pazarı alanına yürüdüler. Mitinge katılımın yoğun olması, zaman zaman trafiğin kesilmesine sebep oldu. Dünyanın gözü önünde Filistin ve Lübnan’da devam eden vahşet ve çocukları öldüren kanlı eller lanetlendi. İsrail ve ABD aleyhine sloganlar atıldı, pankartlar taşındı. Kocaeli’nin dört bir yanından gelen her türlü düşünceye sahip insanlar ortak amaç adına İsrail’ i ve ABD’yi lanetlemek için toplanmıştı. 40 derece sıcaklıkta, 4 saat süren miting konuşmaların yapılmasının ardından sloganlar eşliğinde son buldu.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı