• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Kocaeli şubede İzci Kampı

Petrol–İş Sendikası Kocaeli Şubesi Haziran ayı içerisinde önemli bir etkinliğe daha imza attı. 10-17 yaş arası çocuklarının katıldığı İzci Kampı 25-27 Haziran 2010 tarihleri arasında Kartepe ilçeye bağlı Pazarçayırı’nda yapıldı.

25.06.2010

Petrol–İş Sendikası Kocaeli Şubesi Haziran ayı içerisinde önemli bir etkinliğe daha imza attı. Petrol–İş Sendikası Kocaeli Şubesi’nin Kültür - Sanat Etkinliği’nden sonra üyelerine dönük düzenlediği, üyelerinin 10-17 yaş arası çocuklarının katıldığı İzci Kampı 25-27 Haziran 2010 tarihleri arasında Kartepe ilçeye bağlı Pazarçayırı’nda yapıldı.

3 gün süren kamp programı kapsamında kampa katılan çocuklara oryantring, fotoğraf çekimi, kampçılık eğitimi, yaban hayatı tanıyalım programı, bitki faunası incelemesi, topluma hizmet faaliyeti ve çeşitli yarışmalardan oluşan aktiviteler düzenlendi.

Kampın 2. günü olan 26 Haziran 2010 Cumartesi günü kampa gelen sendika üyesi çocuklarının katılımı ile kamp ateşi yakıldı. Kamp ateşi programına Petrol-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Ali Ufuk YAŞAR, İdari Sekreter Salih EFE, Yönetim Kurulu Üyeleri Salih AKDUMAN, Y.Sami ÇINAR, Tüpraş İşyeri Temsilcisi Mehmet GÜNAYDIN, Ege Kimya İşyeri Temsilcileri Ayfettin ALTUN, Erol ALTINTAŞ ile Petrol-İş üyelerinin aileleri katıldı.

Sendikamızın ‘‘Sendikalı Ol’’ kampanyasının tanıtımına da destek olan etkinlikte, sendika üyelerinin çocukları, Petrol-İş'in “Sendikalı Ol” yazılı şapkalarını taktılar.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı