• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Kocaeli Şubemiz Kimsesiz Çocuklarla 29 Ekim Kutlaması’nda

30.10.2012

Petrol-İş Sendikası Kocaeli Şubesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle 75’inci Cumhuriyet Yetiştirme Yurdu’nda kalan öğrencileri Arasta Park’ta ağırladı.

Petrol-iş Sendikası Kocaeli Şubemiz, 75. yıl Cumhuriyet Yetiştirme Yurdu Müdürü Halil İbrahim Bayraktaroğlu ve 75. yıl Cumhuriyet Yetiştirme Yurdu Dernek Başkanı İbrahim Sarı öncülüğünde yurtta kalan öğrencilere Arasta Park’ta bir eğlence düzenledi.

Şube Başkanımız Salih Akduman “ Uzun süredir gençlerimize yönelik organizasyonlar yapıyoruz. Bugünde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile yarınımızı emanet edeceğimiz kardeşlerimizle sendika olarak beraber olmak istedik. Asıl görevimiz olan sendika mücadelesinin yanında bizim dışımızdaki hayatların da yanında olmak için tatlı bir anı bırakmak için burada buluştuk. Petrol-iş Sendikası Kocaeli Şubesi  olarak bu tarz özverili organizasyonlarda Çocuk Esirgeme Kurumu ile beraber olmaya özen gösteriyoruz” dedi.

75. yıl Cumhuriyet Yetiştirme Yurdu Dernek Başkanı İbrahim Sarı “bize destek veren ve bu desteği esirgemeyen Sendika Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerine derneğimiz adına çok teşekkür ediyoruz. Bu organizasyonların devamını diliyor, her kesime de örnek olmasını diliyoruz” dedi. Organizasyona 20 öğrenci ve öğretmenleri katıldıl. Programa katılan çocuklar gün boyunca gönüllerince eğlendi.

Kaynak: Kocaeli Şubesi