ÖDÜL TÖRENİ

Kocaeli Şubemizde Ödül Töreni

Genel Merkez Yöneticilerimiz Kocaeli’de ödül törenine katıldı.

04.11.2016

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut, Gebze Şube Başkanımız Süleyman Akyüz, Kocaeli Şube Başkanımız Salih Akduman, Başkan Yardımcımız Nesimi Yetişoğlu, Kocaeli Şube temsilcilerimiz ve yöneticilerimizin katılımıyla 4 Kasım 2016 Cuma günü Kocaeli Şubemiz toplantı salonunda bir ödül töreni düzenlendi.

İşitme Engelliler Milli Futbol Takımında Avrupa Şampiyonluğu yaşayan, Tüpraş İzmit Rafineri Müdürlüğü'nde çalışan üyemiz Ersin Mert, "Crotia Open" Uluslararası Zagreb Yarışlarına YE8 dalında ekip halinde altın madalya alan Tüpraş İzmit Rafinerisi  çalışanı İsmail Uyar'ın oğlu Behlül Uyar, Kocaeli Şube Başkanımız Salih Akduman’ın Milli yüzücü olan ve katılmış olduğu turnuvalarda başarı sağlayan kızı Büşra Akduman, Petrol-iş Marş yarışmasında dereceye giren Kocaeli Şube çalışanımız Behlül Engin’e plaket ve ödülleri Genel Merkez ve Kocaeli Şube yöneticilerimiz tarafından verildi.