Kocaeli Şubemize Kıdem Tazminatı Ziyareti

02.07.2020

Vatan Partisi Kocaeli İl Başkanı Yalçın Aslan, İl Başkan Yardımcısı Vedat Olguntürk ile İl Sekreteri Sebahat Cicioğlu; emek hareketinin Kocaeli'deki önemli aktörlerinden biri olarak tanımladıkları Petrol-İş'i, kıdem tazminatı konusuyla ilgili fikir alışverişinde bulunmak maksadıyla ziyater ettiler. Vatan Partisi heyetini, Şube Başkanımız Nesimi Yetişoğlu ağırladı.

Vatan Partisi Kocaeli İl Başkanı Yalçın Aslan; son günlerde ülke gündeminin en önemli konularından biri olan, emekçilerin kırmızı çizgisi olarak kabul edilen “Kıdem Tazminatı” konusuyla ilgili olarak Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’ in emek örgütlerine iletilmek üzere gönderdiği mektubunu Şube Başkanımız Nesimi Yetişoğlu’na teslim etti.

Ziyarette, ülke gündemindeki, özellikle işçi sınıfını ilgilendiren kıdem tazminatı, EYT ve 25 yaş altı-50 yaş üzeri işçilerin kıdem tazminatını ortadan kaldıracak olan ‘Belirli Süreli Sözleşme’ konuları değerlendirildi.