Şube Genel Kurulu...

Kocaeli Şubemizin 22.Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti

Kocaeli Şubemizin 22. Olağan Genel Kurulu 05 Ocak 2019 tarihinde Ramada Otel’de yapıldı. Kocaeli Şube Başkanlığı'na yeniden Salih Akduman seçildi.

07.01.2019

Sendikamızın Kocaeli Şubesinin, 05 Ocak 2019 tarihinde Ramada Otel'inde gerçekleştirilen 22. Olağan Genel Kurulu'nda Şube Başkanlığı'na  Salih Akduman seçilirken,   Başkan Yardımcısı Nesimi Yetişoğlu, Teoman Aydınoğlu Başkan Yardımcısı (Mali), Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Keskin, Necmettin Özgül Denetim Kurulu Üyeliğine Sinan Horo, Gökhan Özön, Muhammet Aka, Disiplin Kurulu Üyeliklerine ise Erdal Erol, Vedat Demir ve İbrahim Keskin seçildi.

Genel Kurul’un Divan Başkanlığını  Genel Sekreter Ahmet Kabaca Yürütürken, Divan Başkan Yardımcılıklarını da İzmir Şube Başkanı Orhan Zengin, Bursa Şube Başkanı Erhan Yakışan, Gebze Şube Başkanı Süleyman Akyüz ve Trakya Şube Başkanı Ercan Yavuz yaptı.
Petrol-İş Kocaeli Şubesi’nin 22’inci Olağan Genel Kurulu'na  CHP Milletvekili ve İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, İYİ Parti İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ve ilçe yöneticileri, Sendikamız Genel Sekreteri Ahmet Kabaca, Genel Mali Sekreteri Turgut Düşova, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Mustafa Mesut Tekik, Genel Merkez Denetim ve Disiplin Kurulu üyeleri,  Sendikamızın Şube Başkanları, Başkan Yardımcıları ve işyeri temsilcileri, Türk-İş İl Temsilcisi Yakup Yıldız, Türk-İş ve diğer konfederasyonlara bağlı sendikaların temsilcileri, şubemizde görev yapmış eski yönetici ve temsilcilerimiz ile şubemize bağlı işyerlerinde çalışan üyelerimiz  katıldı.
Genel kurulda, açış konuşmasını Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca yaptı. Ardından Şube Mali Sekreterimiz Tekin Kara’nın emekliliğe ayrılması nedeniyle Şube Başkanımız Salih Akduman ve Başkan Yardımcımız Nesimi Yetişoğlu tarafından Yönetim Kurulu adına sendikamıza vermiş olduğu hizmetlerden dolayı plaket ve hediye verildi.