• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Kocaeli'nde Terör Saldırıları Protesto Edildi

26.12.2016

Ülkemizde terör örgütleri tarafından düzenlenen  hain saldırılara tepki göstermek, milletimizin teröre karşı birlikteliğini ortaya koymak amacıyla, Kocaeli’nde  bulunan 38 ayrı sivil toplum örgütü tarafından oluşturulan Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri’nin organize ettiği “Teröre Lanet, Kardeşliğe Evet” mitingi binlerce İzmitli’nin katılımı ile gerçekleşti.  7’den 70’e İzmitli’nin katıldığı Mitinge Petrol-iş Sendikası Kocaeli Şubesi olarak Tüpraş Genel Müdürlüğü,Tüpraş İzmit Rafineri Müdürlüğü,Gübretaş ve Shell&Turcas Petrol A.Ş. işyerlerinde çalışan üyelerimiz ve aileleri ile birlikte katıldı.

25 Aralık 2016 Pazar günü Saat 13:30 da Merkez Bankası önünde toplanan binlerce kişi ile İzmit Anıtpark Meydanına kadar ’’Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’’,’’Askere uzanan eller kırılsın’’,’’Vatan Sana Canım Feda’’ gibi sloganlar atarak terör örgütleri lanetlendi.
Anıtpark Meydanı'nda İstiklal Marşı ve vatan için canını veren şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu. Miting basın açıklaması ve şehitlerimiz için yapılan dua ile sona erdi.