• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Eğitim

Kurul Eğitimleri Başladı

Sendikamız 2023 yılı Güz Dönemi Kurul Eğitimlerinin ilki bugün başladı. Yalova’da yapılan ilk grup eğitimine 29 kişi katılıyor. Kurul  Eğitimleri ile sendika organlarında görev alanların görevlerini daha iyi yapabilmeleri için çalışmalar yapılacaktır.

08.11.2023

Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterliğimiz bünyesinde hazırlanıp, Eğitim Servisimiz tarafından koordine edilen 2023 yılı Güz dönemi Kurul Eğitimlerinin ilk grubu bugün derslere başladı.

Güz Dönemi Kurul Eğitimlerinin üç grup halinde yapılması planlandı. Sabah 09.00’da başlayan eğitimler  akşam 17.45’de sona erecek. 8 Kasım Çarşamba günü başlayan ilk grup eğitime şubelerimizin yönetim kurulu üyeleri katılıyor.

Sendikamız Eğitim, İSİG ve Hukuk Servislerinin vereceği derslerin yanı sıra Kurul Eğitimlerinde liderlik ve yöneticilik çalışmaları da yapılacaktır.

Bugün saat 09.00’da başlayan eğitimin açış konuşması sendikamız Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Niyazi Recepkethüda tarafından yapıldı. Niyazi Recepkethüda Petrol-İş Eğitimlerinin önemine dair yaptığı konuşmasının ardından, yeni dönemde her kademeden eğitimin yoğunlaşacağını belirtti.

Açış programının ardından Eğitim Servisimizin dersiyle Kurul Eğitimleri başladı.