• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Kurul Eğitimlerinde İkinci Grup Eğitimi Sona Erdi

Kurul Eğitimlerinin ikincisi 15-16 Kasım tarihlerinde yapıldı. Eğitime, şubelerimizin Denetim Kurulu Üyelerinden 40 kişi katıldı. 16 Kasım Perşembe günü Merkez Yönetim Kurulunun katılımıyla ikinci grup kurul eğitimi başarıyla sonuçlandı.

17.11.2023

Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterliğimiz bünyesinde hazırlanıp, Eğitim Servisimiz tarafından koordine edilen 2023 yılı Güz dönemi Kurul Eğitimlerinin ikincisi 16 Kasım tarihinde başarıyla sona erdi.

İkinci grup Kurul Eğitiminin son gününde sendikamız Merkez Yönetimi Kurulu üyeleri de eğitime katıldı. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda Şube  Denetim Kurulu Üyeleri eğitimlere dair görüşlerini, sendikadaki örgütsel gelişmeleri, yerellerde ön plana çıkan konuları ve beklentilerini Merkez Yönetim Kurulu ile paylaştı. Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri de kendi sorumluluk alanlarına dair şube yöneticilerine bilgi verip, gelecek dönemde nasıl yol alacaklarına dair yol haritasını sundular. Karşılıklı sohbet ve soru cevapların ardından, toplu fotoğraf çekimi ile eğitim sona erdi.