• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Lever Elida Üyelerimize Sendikal Eğitim

Lever Elida Üyelerimize Sendikal Eğitim05.12.2004 4-5 Aralık 2004 tarihinde Lever Elida işyerimizde çalışan yeni üyelerimize yönelik olarak iki gün boyunca sendikal eğitim verilmiştir. Şube konferans salonumuzda verilen eğitime, sendikamız eğitim uzmanlarından Erhan Kaplan katılmıştır.
05.12.2004

Lever Elida Üyelerimize Sendikal Eğitim05.12.2004 4-5 Aralık 2004 tarihinde Lever Elida işyerimizde çalışan yeni üyelerimize yönelik olarak iki gün boyunca sendikal eğitim verilmiştir. Şube konferans salonumuzda verilen eğitime, sendikamız eğitim uzmanlarından Erhan Kaplan katılmıştır. Hocamızın sendikal duyarlılığı ve işçi olma bilincini arttırmayı amaçladığı eğitimlerin ikinci bölümlerinde Şube Yönetimi adına Başkan Süleyman Akyüz sendikal gelişmeler hakkında bilgi vermiş, işyeri temsilcileri ve üyeleri ile de işyerleri hakkında bilgi alışverişinde bulunmuşlardır. 50 kişilik gruplar halinde işyerlerine yönelik eğitimler devam edecektir.12 Aralık 2004 tarihinde Tekno Kauçuk işyerimizdeki üyelerimize yönelik aynı eğitim verilecektir.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı