• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

ICEM Genel Sekreteri Türkiye'ye geliyor

Manfred Warda'dan Sanovel işçilerine destek ziyareti

Sanovel işçileri için uluslararası dayanışma güçleniyor. ICEM Genel Sekreteri Manfred Warda yarın Sanovel İlaç Sanayi'ne gelerek işçileri ziyaret edecek.


 

30.07.2007

Merkezi Brüksel'de olan ve ilaç sektörünü de kapsayan, 20 milyon üyeli, International Federation of Cemical, Energy, Mine and General Workers' Unions(ICEM)- Uluslar arası Kimya, Enerji, Maden ve Genel İşçi Sendikaları Federasyonu-Genel Sekreteri Manfred Warda, Türkiye'ye gelerek, yarın, (31 Temmuz 2007) saat 11.00'de Silivri, Çantaköy'deki fabrika önünde, 6 Haziran tarihinden bu yana örgütlenme mücadelesi veren Sanovel İlaç Sanayi işçilerine destek ziyaretinde bulunacak.


Daha insanca bir yaşam ve daha insanca yaşayabilecek bir ücret talebiyle sendikamızda örgütlendikleri için işten çıkarılan 190 Sanovel İlaç işçisine ulusal düzeyde sendikalar, siyasi partiler, demokratik kitle örgütlerinin desteğinin yanında Türk Tabipleri Birliği, Eczacılar Odası gibi meslek kuruluşları, sağlık çalışanları da destek veriyor. Sanovel İlaç işçileri için Uluslar arası dayanışma da güçleniyor.
 

Sanovel işçilerinin haklı mücadelesini destekleyen, sendikamızın da üyesi olduğu ICEM, Sanovel işçilerini ziyaret edip, bu mücadeleyi uluslararası sendikal hareketin de gündemine taşıyarak, uluslararası dayanışmanın mücadelesini verecek. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 

PETROL-İŞ SENDİKASI

MERKEZ YÖNETİM KURULU


 

Ziyaret Günü : 31 Temmuz 2007- Salı

Yer                  : Silivri- Çantaköy mevkii, Sanovel İlaç Fabrikası

Saat                : 11.00

 

Not: Toplantıyı izlemek isteyen ancak ulaşım imkanı olmayan basın mensuplarının, bugün sendikamızın

0216-474 98 70 (10) nolu telefonlarından, Basın Servisi'ne bilgi vermeleri halinde, saat 09.15'de Genel Merkezimizden, 9.45'te Mecidiyeköy Polis Karakolu önünden araç tahsisi yapılacaktır.