• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

ŞUBE VE İŞYERİ ZİYARETLERİ

Merkez Yöneticilerimiz Adana ve Mersin Şubemizi ziyaret etti

Genel Başkanımız Mustafa Öztaşkın, Genel Sekreterimiz Ali Ufuk Yaşar, Genel Yönetim Sekreterimiz Ahmet Kabaca, Adana ve Mersin şubelerimizi ziyaret etti.

Basın Servisi
18.09.2012

11 Eylül 2012 tarihinde Genel Başkanımız  Mustafa ÖZTAŞKIN, Genel Sekreterimiz Ali Ufuk YAŞAR, Genel Yönetim Sekreterimiz Ahmet KABACA  Adana Şube ziyaretinde, Şube Başkanımız Abdul Mecit DÖNMEZ ve Adana Şube Yönetim Kurulu tarafından karşılandı.

Merkez Yöneticilerimiz ve Adana Şube Yönetimimizden oluşan heyet  İskenderun Gübre Fabrikası A.Ş.'yi, Dörtyol Botaş İşletme Müdürlüğü'nü, Toros Tarım Sanayi A.Ş.'yi, Ceyhan Botaş Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ederek üyelerimizin sorunlarını dinledi. Sendikaların ve çalışanların mevcut sorunları hakkında görüş alışverişi yapıldı.
Ziyaret sırasında İskenderun Gübre Fabrikası Baş Temsilcisi Muhittin Bülent AĞCA ve İş Yeri Temsilcisi Ahmet GÖKÇEK, Dörtyol Botaş İşletme Müdürlüğü Baş Temsilcisi Yalçın BAYTAR, İş Yeri Temsilcisi Asar ŞİMŞEK ve Adana Şube Disiplin Kurulu Başkanı Mehmet ÇETİN,  Toros Tarım Sanayi A.Ş. İşyeri Baş Temsilcisi Selçuk ULUTAŞ ve İş Yeri Temsilcisi Murat ÇETİN, Ceyhan Botaş Bölge Müdürlüğü Baş Temsilcisi Kenan ŞİMAY, İş Yeri Temsilcisi Aslı SAĞ ve Süleyman GÜLMEZ, Adana Şube Disiplin Kurulu Üyesi Ercan YALÇIN da ziyarette hazır bulundular.

Merkez Yöneticilerimiz ve Adana Şube Başkanımız 12 Eylül 2012 tarihinde ise Mersin Şubemizi ziyaret etti. Merkez Yöneticilerimiz, Mersin Şube Yönetim Kurulu, İşyeri Baştemsilcileri, Temsilciler ile birlikte değerlendirmelerde bulundular.

Heyet Şişecam Holding'e bağlı Soda Kromsan, Soda ve Tuz işletmelerinde yapılan kıdem teşvik plaket törenine katıldı.

Merkez yöneticilerimiz yapmış oldukları işyeri ziyaretlerinde üyelerimizin, yoğun ilgi ve sevgi gösterisi ile karşılaştılar.
Bu görüşmelerin ardından, Adana Şube Başkanımız, Mersin Şube Yönetim Kurulumuz ve Kristal-İş Sendikası Genel Başkanı'ndan oluşan heyet,  Kristal-İş Sendikası Mersin Şubesi'ne ziyarette bulundular.

Kaynak: Adana Şube - Mersin Şube

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı