• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Merkez Yöneticilerimiz Batman’da Üyelerimizle Bir Araya Geldiler

Genel Merkez Yöneticilerimiz 4 - 5 Şubat tarihlerinde Batman Şubemizde örgütlü işyerlerinde çalışan üyelerimizle bir araya geldiler.

06.02.2020

Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Genel Sekreterimiz Salih Akduman, Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut Batman şubemizde gerçekleşen eğitimlerin ardından, şubemizin örgütlü işyerlerinde çalışan üyelerimize bir araya geldiler. Merkez Yöneticilerimize bu ziyaretlerinde, Batman Şube Başkanımız Şehmus Kaygusuz, Başkan Yardımcılarımız Mehmet Sinooğlu, M. Emin Kapuci ile şube yöneticilerimiz ve temsilcilerimiz eşlik etti.

Tüpraş Batman Rafinerisi ve TPAO Bölge Müdürlüğü ile bağlı işyerlerinde çalışan üyelerimizle bir araya gelen merkez yöneticilerimiz burada üyelerimizle birlikte sendikamızın çalışmaları hakkında genel bir değerlendirme yaptılar. Genel Merkez Yöneticilerimiz TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir ile de fabrikada bir görüşme gerçekleştirdiler.

Batı Raman dağında çalışan petrol işçisi üyelerimize hitaben yaptığı konuşmasında Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Batman şubesinin önemine değindi. Genel Başkan Akyüz konuşmasında, “TPIC’te bir dizi sorun yaşanıyor. Bunu nasıl aşacağız diye tartışıyoruz. Skala ile ilgili düzenleme yapılması konusunda işverenle görüşmelerimiz sürüyor. Kararlı bir şekilde sorunların üzerine yürümeye devam edeceğiz. Doğruları yapmaya çalışacağız. Batman, Petrol-İş Sendikası’nın 70 yıllık tarihinde önemli bir yere sahiptir, bu yüzden burada yaşananları yakından takip ediyoruz. Her fırsatta burada olmaya gayret edeceğiz.” dedi.

Genel Merkez yöneticilerimiz, Tüpraş Batman Rafinerisi’nde işyeri temsilciliğini ziyaret ettikten sonra üniteleri gezerek üyelerimizle değerlendirmelerde bulundular. Merkez yöneticilerimiz ve Batman Şubemizden oluşan heyet  Tüpraş’ta çalışan üyelerimiz ile çalışma hayatı, ülke gündemi, toplu iş sözleşmesi, kıdem tazminatı, vergi düzenlemeleri konuları hakkında sohbet ettiler. Merkez yöneticilerimiz rafineri ziyaretinde Rafineri Müdürü Ahmet Bebek ile de bir araya gelerek; işyeri ve çalışanların durumu hakkında da değerlendirmelerde bulundular.

Merkez Yöneticilerimizin bu ziyaretleri istişari açıdan oldukça verimli geçerken, üyelerimiz tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı